Våra gudstjänster

På söndagar brukar vi fira gudstjänst i kyrkan mitt i Bua, men som det varit en lång tid nu har det bara blivit digitalt. Men från den 1 juni får vi åter träffas i kyrkan dock med ett maxantal på 50 personer. Vi vill att det ska få bli ett möte med både Gud och människorna omkring oss, vilket inte är lika lätt under den omständighet som råder men snart hoppas vi att denna Pandemi lämnar oss helt.

Precis alla är välkomna att delta i våra samlingar oavsett om du tror eller inte eller börjat bli nyfiken på vad en tro innebär. Bönen på onsdagar kan nu hållas i kyrkan för dig som är fullvaccinerad vi andra deltar hemifrån. Det står mer om den på Välkomstsidan. Våra andra verksamheter är för närvarande inställda. Kika på tid och datum för vad som händer i församlingen nu och framöver i kalendern!

Trädgårdsgudstjänster i sommar! Vi träffas hos tre olika familjer som öppnar sin trädgård för alla som vill se under fliken Trädgårdsgudstjänster.

En typisk gudstjänst hos oss är cirka en till en och en halv timme. Den innehåller sång, bön och predikan från Bibeln. Vi brukar även samla in en frivillig gåva, kollekt, till vårt arbete.

Det finns möjlighet att få enskild bön eller samtal för det du bär på. Samtal sker enskilt och inte i den stora gruppen. Se mer om detta under fliken Omsorg.

Digitala gudstjänster

Om du har missat våra digitala gudstjänster så kan du fortfarande se dem via vår Facebooksida, Pingstkyrkan Bua. Du får skrolla dig ner tills du ser dem.

När vi sänder digitalt finns det två möjligheter att ansluta till mötet, alternativet enligt ovan på Facebook eller via Zoom:

För att komma åt sändningen via Zoom behöver vi ha din mailadress för att du ska kunna delta, då får du en länk skickad till sin mailadress. Maila den till info@pingstkyrkan.se senast två dagar innan gudstjänsten om du vill delta. Här nedan finns information om hur du ansluter via Zoom om du sitter vid en dator eller en surfplatta eller telefon:

Här finns några andra tips på Webbgudstjänster

Varberg Pingst

Smyrnakyrkan Göteborg