Våra gudstjänster

På söndagar brukar vi fira gudstjänst i kyrkan mitt i Bua.  Från den 27 sept får vi åter träffas i kyrkan utan restriktioner men med förstånd och utan symtom.

Vi vill att det ska få bli ett möte med både Gud och människorna omkring oss.

Precis alla är välkomna oavsett om du tror eller inte, eller börjat bli nyfiken på vad en tro innebär. För både gudstjänsterna och våra andra verksamheter kan du kika på för tid och datum i kalendern.

En typisk gudstjänst hos oss är cirka en till en och en halv timme. Den innehåller sång, bön och predikan från Bibeln. Vi brukar även samla in en frivillig gåva, kollekt, till vårt arbete.

Det finns möjlighet att få enskild bön eller samtal för det du bär på. Samtal sker enskilt och inte i den stora gruppen. Se mer om detta under fliken Omsorg.