Om oss

Pingstkyrkan i Bua är en av 467 pingstförsamlingar i Sverige. Alla dessa församlingar är med i Pingst, som är svenska pingstförsamlingars riksorganisation. Vill du veta mer om Pingst, kan du surfa in på www.pingst.se.

Pingstkyrkan i Bua grundades 1933 och har sedan dess vuxit och formats till vad den är idag. Vi har verksamheter för alla åldrar. I dagsläget är vi en församling med lite drygt 120 medlemmar och har en heltidsanställd pastor och föreståndare. Allt arbete och engagemang utöver pastorns tjänst sker på ideell basis och bärs upp av frivilliga gåvor.

På söndagar firar vi gudstjänst. Vi vill att det ska få bli ett möte med både Gud och människorna omkring oss. Precis alla är välkomna att delta i gudstjänsterna och våra andra verksamheter, oavsett om man tror eller inte. Kika på tid och datum för vad som händer i församlingen nu och framöver i kalendern!

Vi ser som vårt uppdrag att vara med att göra Jesus känd, trodd, älskad och efterföljd med utgångspunkt Bua, Väröbacka och Åskloster.

Varmt välkomna till oss!