TGIF – Thank God it´s Friday

Är du från 13 år och äldre, vill du göra något annat än att bara hänga runt i samhället? Söker du något annat än det där vanliga, något som går djupare än det på ytan?

Kom då och prova en fredagskväll i Pingstkyrkan kl. 19. Här finns möjlighet för ungdomar att träffas för en egen samling anpassad för dem. Ibland åker vi även till någon ungdomssamling i t.ex. Pingstkyrkan i Varberg eller någon annan kyrka för att träffa fler i samma ålder.

Kom som du är, här behöver du inte vara eller göra på något speciellt sätt. Du är du och du duger jättebra som du är!?

Kolla in kalendern för att veta vad som händer och när! Vi kör digitala träffar som det är nu. Skicka ett sms till pastor Karolina för att höra hur du ska göra 0735-45 62 00.